Viralliset säännöt ravintola Frejan Facebook-arvonnassa

ravintola Espoossa – tervetuloa frejaan!

Järjestäjä: Kampanjan (arvonnan) järjestää Kassiopeia Hotels & Restaurants ja ravintola Freja (jäljempänä ”järjestäjä”). Tämä kampanja tai mikään sen osista ei ole Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä.

Kampanja-aika:  31.08.- 05.09.2021 klo 23.59. Voittaja arvotaan ja julkistetaan 06.09.2021

Osallistuminen: Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 15-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kampanjaan voi osallistua kommentoimalla julkaisua ravintola Frejan Facebook-sivuilla. Kampanjaan voi osallistua vain kerran. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

Palkinto ja siitä ilmoittaminen: Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan lounas kahdelle ravintola Frejassa Espoon Matinkylässä. Palkinto sisältää ravintola Frejassa nautitun herkullisen lounaan kahdelle. Lunastaakseen palkinnon tulee voittajan itse olla yhteydessä Messenger -yksityisviestillä ravintola Frejan Facebook-sivulla tai sähköpostitse freja@kassiopeia.fi viimeistään 30.09.2021. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä viimeistään edellä mainittuna ajankohtana, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa/valita uusi voittaja. Palkinto on lunastettavissa 06.09.2021 – 04.10.2021 aukiolojemme mukaisesti, arkisin 11.00-15.00 freja@kassiopeia.fi. Menut ja lisätiedot löydät täältä.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ravintola Frejan Facebook-sivulla. Kampanjaan osallistuminen on vastikkeetonta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Kilpailun muut ehdot:

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta kampanjaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
Järjestäjä käsittelee kampanjaan osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla kampanjaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.
Järjestäjä ilmoittaa kampanjan markkinointikanavassa ja tällä sivulla, mikäli se joutuu tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.