Kevään ehdoton herkku on tietenkin parsa, ja Frejassa vietetäänkin parsaviikkoja 23.4.–11.5.
Parsamenu on tarjolla à la carten aukioloaikoina:
ti–to 16–22 (keittiö 21)pe–la 16–23 (keittiö 22)
Vihreää parsaa, aniksella maustettua hollandaisekastiketta ja pecorinojuustoa / L, G (12 €)
***
Päivän kalaa, grillattua valkoista parsaa, tilliperunaa ja creme ninon -vaahtoa / L (29 €)
Raparperia ja kuohuviiniä / L, G (11 €)
40 €/hlö
Pidätämme oikeudet muutoksiin. Huomioithan, että menua on saatavilla niin kauan, kuin tuoretta raaka-ainetta riittää.
Teethän pöytävarauksen ennakkoon.
Parsaviikot 23.4.–11.5.ti–to 16–22 (keittiö 21)pe–la 16–23 (keittiö 22)
M = maidoton / L = laktoositon / VL = vähälaktoosinen / G = gluteeniton / V = vegaaninen
Lisätietoa ruoista ja ruokien allergeeneistä saat ravintolan henkilökunnalta.