Parsaviikot 2024 – Espoo, Matinkylä

Kevään ehdoton herkku on tietenkin parsa, ja Frejassa vietetäänkin parsaviikkoja 23.4.–11.5.

Parsamenu on tarjolla à la carten aukioloaikoina:

ti–to 16–22 (keittiö 21)
pe–la 16–23 (keittiö 22)

Parsamenu tulossa pian!

Kolmen ruokalajin parsamenu

Vihreää parsaa, aniksella maustettua hollandaisekastiketta ja pecorinojuustoa / L, G (12 €)

***

Päivän kalaa, grillattua valkoista parsaa, tilliperunaa ja creme ninon -vaahtoa / L (29 €)

***

Raparperia ja kuohuviiniä / L, G (11 €)

***

40 €/hlö

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Huomioithan, että menua on saatavilla niin kauan, kuin tuoretta raaka-ainetta riittää.

Teethän pöytävarauksen ennakkoon.

Parsaviikot 23.4.–11.5.
ti–to 16–22 (keittiö 21)
pe–la 16–23 (keittiö 22)

M = maidoton / L = laktoositon / VL = vähälaktoosinen / G = gluteeniton / V = vegaaninen

Lisätietoa ruoista ja ruokien allergeeneistä saat ravintolan henkilökunnalta.

Parsaa ja kalaa
Viinilasien kilistely
Parsaa ja tilliä
Kuohuviini ja kukat pöydällä