Simpukkaviikot 15.3.–1.4. – Espoo, Matinkylä

Frejassa vietetään simpukkaviikkoja 15.3.–1.4. Tuoreita simpukoita on tarjolla voi-valkoviiniliemessä. Valittavissa on myös kielen vievä simpukkamenu. Varaa pöytä ja tule nautiskelemaan näitä merellisiä herkkuja!

Simpukat ovat tarjolla à la carten aukioloaikoina:

ti–to 16–22 (keittiö 21)
pe–la 16–23 (keittiö 22)

Sinisimpukat 19 €

Sinisimpukoita voi-valkoviiniliemessä, tuoreita yrttejä ja paahdettua leipää L, G

Simpukkamenu 35 €/hlö

Kampasimpukkaemulsiota, paahdettua maa-artisokkaa ja kirjolohenmätiä L, G

Sinisimpukoita voi-valkoviiniliemessä, ranskalaisia perunoita ja sitrusaiolia L, G

Sitruunaposset, paahdettua valkosuklaata ja lakritsijäätelöä VL, G

 

Tarjoilemme vain tuoreita simpukoita, joten huomioithan, että simpukoita on rajallinen määrä ja tarjolla niin kauan kuin niitä riittää.

Teethän pöytävarauksen ennakkoon.

Simpukkaviikot 15.3.–1.4.
ti–to 16–22 (keittiö 21)
pe–la 16–23 (keittiö 22)

Sinisimpukat valkoviiniliemessä
Viinilasien kilistely