Tapahtumat ravintola Frejassa

Uusi ravintola Espoossa – tervetuloa Frejaan! 

Tule viettämään kauden juhlia Frejaan romanttisesti kaksin, kivasti porukassa tai perheen kanssa! Oli kyseessä ystävänpäivä, vappubrunssi, äitienpäivä tai vaikka pikkujoulut, niin meiltä löydät varmasti erikoispäivää varten suunnitellun menun ja tapahtumaa. Ja kun tilaat uutiskirjeemme, saat suoraan sähköpostiisi tiedot tulevista tapahtumistamme, kauden menuistamme ja eduistamme kaikissa Kassiopeian hotelleissa ja ravintoloissa.

Vappupäivän brunssi Frejassa 1.5.2021!

Pian juhlitaan pikkujoulua!

Pikkujoulut 2021 ravintola Frejassa, Espoon Matinkylässä.

Meillä vietät erikokoiset pikkujoulut joko juhlavammin illallisella tai vaikka viininmaistelun parissa rennon tunnelmallisessa Frejan baarissa. Yli 10 henkilön yhmille suunnittelimme herkullisen pikkujoulun juhlamenun mutta myös à la cartestamme löytyy ihania annoksia pienempien ryhmien juhlaan.

Meiltä löytyy erilaisia tiloja: tyylikäs ravintolasali, toimivat kokoustilat ja tunnelmallinen baari, joissa onnistuvat monenkokoiset illanistujaiset ja juhlat. Sijaintimme Hotel Mattsin yhteydessä mahdollistaa myös yöpymisen illanvieton jälkeen.

Katso lisää yksityistilaisuuden järjestämisestä meillä Frejassa ja Hotel Mattsissa

Tule viettämään iloista kevätjuhlaa, vappua Frejan vappubrunssille 1.5.! Voit nauttia brunssin viihtyisässä ja tilavassa ravintolassamme, jossa voimme pitää huolta turvallisuudestanne ja etäisyyksistä.

Vietätkö vapun ennemmin picnikillä? Hae meiltä vapun herkkukassi mukaan ja saat monipuolisen kattauksen maisteltavaa vappupicnikille!

Ravintola Frejassa tarjoillaan vappubrunssia 1.5.2021.

Meiltä saa myös aamiaista!

Aloitamme aamiaisen tarjoilun! Tule aloittamaan aamusi kiireettömästi Frejan aamiaiselle arkisin klo 6.30-9.30 ja viikonloppuisin klo 8.00-11.00.

Aamiaisellemme ovat kaikki tervetulleita läheltä ja kaukaa, vaikkapa suoraan metrolla 🙂

Ravintola Frejan runsas aamiaispöytä Espoossa.

Äitienpäivän hemmottelubrunssi 9.5.2021

Viihtyisässä ravintola Frejassa tarjotaan äitienpäiväbrunssia 19.5.2021 Espoon Matinkylässä.

Tuo äiti, isoäiti tai puolisosi hemmoteltavaksi lämminhenkiselle hemmottelubrunssi Frejaan Espoon Matinkylässä! Brunssi tarjoillaan turvallisesti valoisassa ja väljässä ravintolasalissamme 9.5. kahdessa kattauksessa klo 11.30 ja 13.30.

Mikäli haluat hemmotella äitiä kotona tai picnikillä, löytyy meiltä myös äitienpäivän hemmottelukassi mukaan ostettavaksi!

Koe kuukauden vaihtuva ”pruuvi”!

Frejan pruuvissa pääset kokeilemaan uusia makuja ja kenties samalla opit uutta, sinulle sopivaan ajankohtaan.

Meillä on tarjolla vähintään kuukausittain vaihtuva juomien pruuvipaketti, johon kuuluu kolme maisteltavaa juomaa, tasting-alusta ja ”lunttilappu” jälkipohdintoja varten. Tastingin voi tehdä omassa parhaassa seurassa yksin, kaksin tai vaikkapa pienellä porukalla.

Kysy siis rohkeasti baaritiskimme henkilökunnalta: ”Mikä on kuukauden pruuvi?”

Viinilaseja ravintola Frejan viinibaarissa Espoossa.

Vietä ystävänpäivää 2021 Frejan brunssilla! 

Ravintola FRejassa tarjolla ystävänpäiväbrunssi 14.2.2021 Espoon Matinkylässä.

Nauti upea ystävänpäivän brunssi Frejassa! Tarjolla monipuolinen alkuruokapöytä, herkulliset pääruoat sekä jälkiruokapöytä.

Brunssia tarjoillaan klo 10.30-16

Brunssin hinta 29 €/ hlö

Ravintola Freja

Osoite:
Suomenlahdentie 7, 02230 Espoo

freja@kassiopeia.fi