Yhteystiedot ja saapumisohje

Uusi ravintola Espoossa –Freja avoinna! 

Kutsumme sinut lämpimästi tervetulleeksi viihtymään meille uuteen ravintola Frejaan, Espoon Matinkylään! Meille pääset suoraan Suomenlahdentieltä nauttimaan tarjoiluidemme ääreen. Heti nurkan takana löytyy myös Matinkylän metroaseman uusin, läntinen sisäänkäynti. Ravintolan edustalla on pyöräparkki ja kauppakeskus Iso Omenalla kaupunkipyöräparkki, joten saavut meille kätevästi vaikka pyörälläkin.

Ravintola Freja

Osoite: Suomenlahdentie 7, 02230 Espoo
Sähköposti: freja@kassiopeia.fi
Puh. +358 44 414 8056 (ma-la)

Frejan asiakkaana saat 4 tuntia ilmaista parkkiaikaa Hotel Mattsin parkkihalliin!

Sijaitsemme uuden ja modernin Hotel Mattsin katutasossa, joten jos haluat juhlistaa erityistä päivää tai muuten vain jäädä yöksi Frejassa vierailun jälkeen, niin sekin onnistuu!
 
Kartta ja ajo-ohje ravintola Frejaan Espoon Matinkylässä.

Turvallisuus Frejassa

Haluamme huolehtia asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta parhaamme mukaan:

• Pinnat pyyhitään antibakteerisilla tuotteilla jokaisen asiakkaan jälkeen
• Käytämme standardin mukaisia hengityssuojaimia ja käsitellessämme ruokaa käytämme aina kertakäyttösuojakäsineitä
• Siivoamme tehostetusti ravintolan yleisiä tiloja ja pidämme huolen siitä, että seurueiden välille jää tarpeeksi tilaa
• Pyydämme ystävällisesti myös teitä tulemaan meille vain terveenä. Näin pidämme yhdessä huoli toisistamme!

Saapumisohjeet

Ravintola Freja sijaitsee Espoon Matinkylässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille pääset helposti metrolla, sillä Matinkylän päätepysäkin läntinen uloskäynti tuo suoraan Frejan sisäänkäynnille helpottaen nälkäisiä ja janoisia. Myös kauppakeskus Iso Omenaan kulkevat bussit kuljettavat sinut aivan lähelle. Jos haluatkin reippailla, niin hyvä vaihtoehto on silloin saapua vaikka kaupunkipyörällä.

Pysäköinti

Ravintola Freja löytyy Länsiväylän ja Kehä II:n välittömästä läheisyydestä. Saapuessasi meille autolla löytyy autopaikkojakin läheltä. Saat Frejan asiakkaana neljä tuntia ilmaista parkkiaikaa Hotel Mattsin autoparkissa, kun syötät ajoneuvosi rekisterinumeron etuoven vierestä löytyvään padiin. 

Sisäänajo tapahtuu Suomenlahdentien puolelta kauppakeskus Iso Omenan pysäköintihallin sisäänajosta. Sisään ajettaessa seuraa P1-kaistaa ja käänny liikenneympyrässä hotellin kyltin mukaisesti. Hotellin asiakaspysäköinti sijaitsee kerroksessa K2.

Yli neljän tunnin pysäköinti on 2,50 €/h tai 17 €/vrk. Maksu suoritetaan Hotel Mattsin vastaanottoon. Ilmoitathan meille myös auton rekisterinumeron maksun yhteydessä.

Restaurant Freja in Espoo.

Seuraa meitä!

Seuraa Frejaa somessa!

Seuraa meitä somessa ja kuulet aina ensimmäisenä, mitä meille kuuluu ja mitä erityistä meillä on tarjota juuri sinulle!

Tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi

Haluatko kuulla ensimmäisenä meidän ja sisarravintoloidemme ja hotelliemme tarjouksista? Tilaa Kassiopeia Hotels & Restaurants uutiskirje!

Lahjakortit Frejaan

Etsitkö lahjaa, joka maistuu hyvältä? Anna lahjaksi Frejan lahjakortti! Lahjakortit on helposti saatavilla Kassiopeia Hotels & Restaurantsin lahjakorttikaupasta 24/7.

Ravintola Frejan ystävänpäiväbrunssin voi antaa myös lahjaksi ja sen voi ostaa lahjakorttikaupasta.