Aukioloajat 

Aamiainen
ma-pe 6.30-10.00
la-su 7.30-11.00

Lounas
ma-pe 11-14

À la carte ja baari
ke-to 16-22 (keittiö klo 21)
pe-la 16-23  (keittiö klo 22)

Brunssi
lauantaisin klo 12 – 15

 

Yhteystiedot ja saapumisohje

Ravintola Freja

Osoite: Suomenlahdentie 7, 02230 Espoo
Sähköposti: freja@kassiopeia.fi
Puh. +358 44 414 8056 (ma-la)

Frejan asiakkaana saat 4 tuntia ilmaista parkkiaikaa Hotel Mattsin parkkihalliin!

Kartta ja ajo-ohje ravintola Frejaan Espoon Matinkylässä.

Saapumisohjeet

Ravintola Freja sijaitsee Espoon Matinkylässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille pääset helposti metrolla, sillä Matinkylän päätepysäkin läntinen uloskäynti tuo suoraan Frejan sisäänkäynnille. Myös kauppakeskus Iso Omenaan kulkevat bussit kuljettavat sinut aivan lähelle. Jos haluatkin reippailla, niin hyvä vaihtoehto on silloin saapua vaikka kaupunkipyörällä.

Pysäköinti

Ravintola Freja löytyy Länsiväylän ja Kehä II:n välittömästä läheisyydestä. Saapuessasi meille autolla löytyy autopaikkojakin läheltä. Saat Frejan asiakkaana neljä tuntia ilmaista parkkiaikaa Hotel Mattsin autoparkissa, kun syötät ajoneuvosi rekisterinumeron etuoven vierestä löytyvään padiin. 

Sisäänajo tapahtuu Suomenlahdentien puolelta kauppakeskus Iso Omenan pysäköintihallin sisäänajosta. Sisään ajettaessa seuraa P1-kaistaa ja käänny liikenneympyrässä hotellin kyltin mukaisesti. Hotellin asiakaspysäköinti sijaitsee kerroksessa K2.

Yli neljän tunnin pysäköinti on 2,50 €/h tai 17 €/vrk. Maksu suoritetaan Hotel Mattsin vastaanottoon. Ilmoitathan meille myös auton rekisterinumeron maksun yhteydessä.

Restaurant Freja in Espoo.

Seuraa meitä!

Seuraa Frejaa somessa!

Seuraa meitä somessa ja kuulet aina ensimmäisenä, mitä meille kuuluu ja mitä erityistä meillä on tarjota juuri sinulle!