Oletko jo Star Member?

Ravintola Freja kuuluu kotimaiseen Kassiopeia Hotels & Restaurants hotelli- ja ravintolaketjuun. Lataamalla ilmaisen Cardu-sovelluksen puhelimeesi voit liittyä Kassiopeian Star Memberiksi ja saat heti käyttöösi kanta-asiakasetuja kaikissa Kassiopeian hotelleissa ja ravintoloissa.

Syyskuun kanta-asiakasetu

Syyskuun 2022 kanta-asiakasetuna Frejassa saat kaksi brunssia yhteishintaan 60 € (norm. 68 € / 2 hlö). Etu on kertakäyttöinen.

Lounaspassi

Olemme ottaneet lounaspassin käyttöön. Lounaspassilla joka 11. lounas veloituksetta. Lounaspassin saat käyttöösi liittymällä Star Memberiksi ja lataamalla Cardu-sovelluksen. Muistathan näyttää lounaspassiasi kassalla.

Naiset ravintola Frejan 3 ruokalajin menun äärellä Espoon Matinkylässä.
Hienoa, että olet löytänyt luoksemme!
 
Haluaisitko kuulla jatkossa kauden tapahtumistamme, uusista menuistamme sekä monipuolisista kanta-asiakaseduistamme kaikissa Kassiopeian hotelleissa ja ravintoloissa PK-seudulla ja Levillä?

Tilaa uutiskirje!

Kassiopeia Finland Oy:n uutiskirjeen tilaajana saat parhaat menovinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Kassiopeia Finland Oy lähettää sähköpostiisi tietoa tapahtumista, palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä. Tietosuojaseloste.

*pakollinen kenttä