Tutustu ravintola Frejaan − meistä

 ravintola Espoossa!

Hei vaan! 

Frejan tiimin sormet syyhyävät päästäkseen tapaamaan ja palvelemaan teitä mahtavia espoolaisia, kirkkonummelaisia, helsinkiläisiä ja kaikkia muita meille saapuvia vieraita − tulevia Freja-faneja! Tiimimme haluaa tuoda jotain uutta Matinkylään, hyvien ruokien ja juomien muodossa rennossa ilmapiirissä. Nähdäänhän Frejassa!

Roosa ja Perttu

Ravintolapäällikkömme Roosa yhdessä muun henkilökunnan kanssa toivottaa sinut tervetulleeksi Ravintola Frejaan!

Taustaa

Frejan taustalta löytyy Kassiopeia Hotels & Restaurants, joka on vuonna 1997 perustettu suomalainen yritys. Ravintola Freja on yksi monista Kassiopeian ravintoloista, joista lähin sisarravintola löytyy vain parin kilometrin päästä. Saatatkin tuntea tämän viihtyisän rantakahvilan nimeltä, nimittäin kyseessä on Nokkalan Majakka!

Kassiopeialla on myös hotelleja: Freja sijaitsee uuden Hotel Mattsin katutasossa ja kaksi muuta hotellia löytyvät upeasta Suomen Lapista. Maisemahotelli Levi Panorama ravintoloineen, kokouspalveluineen ja elokuvateattereineen löytyy Levitunturin rinteestä, ja kodikas Hotel K5 Levi palveluineen Levin tunturikylän tuntumasta.

Liity Kassiopeian kanta-asiakkaaksi, Star Memberiksi

Ota täysi hyöty niin Frejasta kuin Kassiopeian muista ravintoloista ja hotelleista liittymällä Star Memberiksi! Jäsenenä saat jatkuvia ja vaihtuvia etuja ravintoloissa, kahviloissa ja hotelleissa. Liittyminen on helppoa ja saat edut heti käyttöösi. Ne myös kulkevat näppärästi aina mukanasi puhelimessasi.