LOUNAS – ESPOO

Lounasmenumme tarjoilee sesongin mukaan vaihtuvan salaattipöydän, keiton sekä tasokkaan, lämpimän pääruokabuffetin.

Tarjolla on aina lämpimänä vaihtoehtona liha- tai kalaruoka sekä kasvis- tai vegaaninen ruoka sekä lisuke. Vegaaninen vaihtoehto on aina saatavilla pyydettäessä keittiöstä. Keitot vaihtelevat liemikeitoista sosekeittoihin, ja alkusalaattipöytä vaihtuu sesonkien makujen mukaan.

Lounas on tarjolla arkisin klo 11-14.

  • Lämmin lounas, päivän keitto, salaattipöytä sekä kahvi/tee 13,70 €
  • Päivän keitto, salaattipöytä sekä kahvi/tee 12 €
  • Jälkiruoka lounaan yhteydessä 5 €
  • Lapset 4-12v. puoleen hintaan, alle 4v. veloituksetta
  • Lounasbuffet eläkeläiskortilla 13 € (henkilökohtainen etu, ei voimassa joululounaalla)

BACK TO SCHOOL & WORK -lounas 11.–15.8.

11.–15.8. lounas vain 10 €/hlö.
Lapset 4-12v. puoleen hintaan, alle 4v. veloituksetta.

Päivän vaihtuva keitto ja pääruokapöytä

Maanantai 11.8.

Borssikeittoa L, G Smetanaa L, G
Kermaiset pippuriperunat L, G
Pannupihvejä L, G Rakuunapestoa L, G
Sinappi vinaigretella glaseerattua savutofua V, G Rakuuna pesto L, G

Tiistai 12.8.

Mausteinen tomaatti linssikeitto V, G
Mustapapu-riisiä V, G
Tex-mex kanaa L, G, avokadokreemiä L, G
Tex-mex quornia M, G avokadokreemiä L, G

Keskiviikko 13.8.

Kukkakaalikeitto L, G
Perunamuhennosta L, G
Lihapyöryköitä ja mausteista nduja-tomaattikastiketta L, G
Punajuuri-vuohenjuusto paistosta ja sipulipinaatti salsaa VL, G (sis,pähkinä)

Torstai 14.8.

Paahdettu valkosipuli ja koskenlaskija keitto L, G
Maustettu yrttinen bulgur V
Nacho paneroitua kananpaistileikettä gochujang M, G Limemajoneesia M, G
Korean style oumph ja soijalla maustettua paksoita V, G Limemajoneesia M, G

Perjantai 15.8.

Kardemummainen bataattikeitto L, G
Keitettyä perunaa V, G
Uunilohta ja tartarkastiketta L, G
Sitruksinen quorn-pinaatti paistosta M, G

Viikon jälkiruoka 5€

Rahkapannukakkua, marjasekoitusta ja artesaani jäätelöä L, G

Päivän vaihtuva keitto ja pääruokapöytä

Maanantai 2.6.

Maa-artisokkakeittoa / L, G
Perunamuhennosta / L, G
Lihapullia sienikastikkeessa / L, G
Porkkanaröstejä ja rakuunakastiketta / L, G

Tiistai 3.6.

“Arrabiata” mausteinen tomaattikeitto / M, G
Riisiä / V, G
Jerk maustettua kanan paistileikettä ja mango-currymajoneesia / M, G
Jerk maustettua tofua / V, G ja mango-currymajoneesia / M, G

Keskiviikko 4.6.

Sipulikeittoa / M, G
Peruna-kasvispaistosta / V, G
Appelsiini-mustapippuripaahdettua porsaankylkeä ja fermentoitua chiliä / M, G
Kaalia ja tofua valkosipulivoissa / L, G

Torstai 5.6.

Kardemummainen bataattikeitto / L, G
Ranskalaisia perunoita / V, G
Paneroitua turskaa ja tartarkastiketta / L
Paneroitua quornia ja tartarkastiketta / L

Perjantai 6.6.

Papukeittoa / V, G ja valkosipulikrutonkeja / M
Kermaperunat / L, G
Paneroitua porsaanleikettä / L
Tempeh-kasvispaistosta / V, G

Viikon jälkiruoka 5€

Vaniljajäätelöä, marjakimaraa ja paahdettua valkosuklaata / L, G

Päivän vaihtuva keitto ja pääruokapöytä

Maanantai 9.6.

Tomaatti-mascarponekeittoa / L, G
Peruna-gnoccheja / L, (G)
Kermainen kanakastike / L, G
Uunifeta-tomaattikastiketta / L, G

Tiistai 10.6.

Juustokeittoa / L, G
Paahdettua perunaa / V, G
Meksikolaista lihapataa / M, G
Paprikainen linssijuurespata / V, G ja smetanaa / L, G

Keskiviikko 11.6.

Herne-pinaattikeittoa / L, G
Perunamuhennosta / L, G
Riistakäristystä ja puolukkaa / L, G
Nyhtöhernekäristystä ja puolukkaa / V, G

Torstai 12.6.

Ras el hanout -maustettua kasviskeittoa / L, G
Mausteista paahdettua bataattia / V, G
BBQ-paahdettua porsaan ribsejä / L, G
BBQ-Nyhtökauraa ja paprikaa  / M, G

Perjantai 13.6.

Rosmariini-porkkanakeitto / L, G
Riisiä / V, G
Panang kana-kookoscurrya / M, G
Panang kasvis-kookoscurrya / V, G

Viikon jälkiruoka 5€

Kuumaa suolakinuskia, jäisiä marjoja ja crumblea / L

Päivän vaihtuva keitto ja pääruokapöytä

Maanantai 19.5.

Mausteinen tomaatti-linssikeitto / V, G
Yrttiriisiä / V, G
Parmesan-kanaa / L, G
Hapanimeläinen Quorn-pata / V, G

Tiistai 20.5.

Maissikeitto / L, G
Valkosipuli-kermaperunat / L, G
Lindströminpihvit ja karamellisoitua timjamisipulia / L
Punajuuripihvit ja karamellisoitua timjamisipulia / L

Keskiviikko 21.5.

Kermainen linssikeitto / L, G
Pastaa / V
Naudanliharagu / M, G Parmesaania / L, G
Linssi-kasvisragu / V, G Parmesaania / L, G

Torstai 22.5.

Kurpitsa-kookoskeitto / V, G
Yrttinen couscous / V
Paahdettua valkosipuli-chili kanaa / M, G Minttujogurttia / L
Vegekoftat / V, G Minttujogurttia / L

Perjantai 23.5.

Currylla maustettu kukkakaalikeitto / L, G
Keitettyä perunaa / V, G
Oliiviöljyssä haudutettua kirjolohta / M, G Tillipestoa / L, G
Oliiviöljyssä paahdettua savutofua / V, G Tillipestoa / L, G

Viikon jälkiruoka 5€

Suklaakakkua ja artesaanijäätelöä / L

M = maidoton / L = laktoositon / VL = vähälaktoosinen / G = gluteeniton / V = vegaaninen

Lisätietoa ruoista ja ruokien allergeeneistä saat ravintolan henkilökunnalta.

Lounasbuffet, Ravintola Freja
Frejan lounasbuffetin lohiannos
Frejan lounasbuffetin lämmin ruoka