LOUNAS – ESPOO

Lounasmenumme tarjoilee sesongin mukaan vaihtuvan salaattipöydän, keiton sekä tasokkaan, lämpimän pääruokabuffetin.

Tarjolla on aina lämpimänä vaihtoehtona liha- tai kalaruoka sekä kasvis- tai vegaaninen ruoka sekä lisuke. Vegaaninen vaihtoehto on aina saatavilla pyydettäessä keittiöstä. Keitot vaihtelevat liemikeitoista sosekeittoihin, ja alkusalaattipöytä vaihtuu sesonkien makujen mukaan.

Lounas on tarjolla arkisin klo 11-14.

  • Lämmin lounas, päivän keitto, salaattipöytä sekä kahvi/tee 13,70 €
  • Päivän keitto, salaattipöytä sekä kahvi/tee 12 €
  • Jälkiruoka lounaan yhteydessä 5 €
  • Lapset 4-12v. puoleen hintaan, alle 4v. veloituksetta

Päivän vaihtuva keitto ja pääruokapöytä

Maanantai 6.1.

LOUNAS SULJETTU

Tiistai 7.1.

Creme Ninon tuorehernekeitto / L, G
Kermaiset pippuriperunat / L, G
Pannupihvejä ja rakuunasipulikastiketta / L, G
Savutofua ja rakuunasipulikastiketta / V, G

Keskiviikko 8.1.

Mausteinen tomaatti-linssikeitto / V, G
Yrttiriisiä / V, G
Parmesan-kanaa / L, G
Hapanimelä Quorn-pataa / V, G

Torstai 9.1.

Kukkakaalikeitto / L, G
Perunamuhennosta / L, G
Lihapyöryköitä ja mausteista fenkoli-tomaattikastiketta / L, G
Punajuuri-tempehpaistosta ja vuohenjuustoa / L, G (sis,pähkinää)

Perjantai 10.1.

Chilillä maustettu ’’Minestrone’’ / V
Yrttinen bulgur / V
Kananpaistileikettä Gochujang / M, G Limemajoneesia / M, G
Korean Style Oumph-kasvispaistosta / V, G

Viikon jälkiruoka 5€

”French toast’’ ja talon artesaanijäätelöä / L

Päivän vaihtuva keitto ja pääruokapöytä

Maanantai 13.1.

Maa-artisokkakeittoa / L, G
Perunamuhennosta / L, G
Lihapullia sienikastikkeessa / L, G
Porkkanaröstejä ja rakuunakastiketta / L, G

Tiistai 14.1.

Sipulikeittoa / M, G
Peruna-kasvispaistosta / V, G
Appelsiini-mustapippuripaahdettua porsaankylkeä ja fermentoitua chiliä / M, G
Kaalia ja nyhtöhernettä valkosipulivoissa / L, G

Keskiviikko 15.1.

“Arrabiata” mausteinen tomaattikeitto / M, G
Riisiä / V, G
Jerk maustettua kanan paistileikettä ja mango-currymajoneesia / M, G
Jerk maustettua tofua / V, G ja mango-currymajoneesia / M, G

Torstai 16.1.

Rakuunalla maustettua porkkanakeittoa / L, G
Batatas-bravas / M, G ja aiolia / M, G
BBQ marinoitua ylikypsää naudan chuckrollia / L, G
BBQ maustettua paahdettua seitania ja kasviksia / V

Perjantai 17.1.

Ras El Hanout -maustettua papukeittoa / V, G
Riisiä / V, G
Kebabia ja tomaattikastiketta / M, G Jogurttikastiketta / L, G
Seitania ja tomaattikastiketta / V Jogurttikastiketta / L, G
Valkosipulilla maustettuja pitaleipä-krutonkeja M

Viikon jälkiruoka 5€

Vaniljajäätelöä, marjakimaraa ja paahdettua valkosuklaata / L, G

Päivän vaihtuva keitto ja pääruokapöytä

Maanantai 20.1.

Tomaatti-mascarponekeittoa / L, G
Peruna-gnoccheja / L, (G)
Kermainen kanakastike / L, G
Uunifeta-tomaattikastiketta / L, G

Tiistai 21.1.

Juustokeittoa / L, G
Paahdettua perunaa / V, G
Nduja-makkaralla maustettua lihapataa / M, G
Paprikainen linssijuurespata / V, G ja smetanaa / L, G

Keskiviikko 22.1.

Herne-pinaattikeittoa / L, G
Perunamuhennosta / L, G
Riistakäristystä ja puolukkaa / L, G
Nyhtöhernekäristystä ja puolukkaa / V, G

Torstai 23.1.

Ras el hanout -maustettua kasviskeittoa / L, G
Mausteista paahdettua bataattia / V, G
BBQ-paahdettua porsaan ribsejä / L, G
BBQ-Oumphia ja artisokkaa / M, G

Perjantai 24.1.

Rosmariini-porkkanakeitto / L, G
Riisiä / V, G
Panang kana-kookoscurrya / M, G
Panang kasvis-kookoscurrya / V, G

Viikon jälkiruoka 5€

Kuumaa suolakinuskia, jäisiä marjoja ja crumblea / L

M = maidoton / L = laktoositon / VL = vähälaktoosinen / G = gluteeniton / V = vegaaninen

Lisätietoa ruoista ja ruokien allergeeneistä saat ravintolan henkilökunnalta.

Lounasbuffet, Ravintola Freja
Frejan lounasbuffetin lohiannos
Frejan lounasbuffetin lämmin ruoka