Palaamme parsaviikkojen ääreen jälleen keväällä 2025.
Kevään ehdoton herkku on tietenkin parsa, ja Frejassa vietetäänkin parsaviikkoja 23.4.–11.5.
Parsamenu on tarjolla à la carten aukioloaikoina:
ti–to 16–22 (keittiö 21)pe–la 16–23 (keittiö 22)
Parsaa Hollandaise ja pecorinojuustoa / L, G (13€)
***
Savustettua merilohta, valkoista parsaa ja mäti-voikastiketta / L, G (32€)
Raparperia ja lehtikuohua / L, G (10€)
Annokset saatavilla myös erikseen
Teethän pöytävarauksen ennakkoon.
Parsaviikot 23.4.–11.5.ti–to 16–22 (keittiö 21)pe–la 16–23 (keittiö 22)
M = maidoton / L = laktoositon / VL = vähälaktoosinen / G = gluteeniton / V = vegaaninen
Lisätietoa ruoista ja ruokien allergeeneistä saat ravintolan henkilökunnalta.