Palaamme parsaviikkojen ääreen jälleen keväällä 2025.
Ravintola Frejassa vietetään parsaviikkoja 22.4.-10.5.
Parsamenu on tarjolla à la carten aukioloaikoina:ma-to 16–22 (keittiö 21)pe-la 16–23 (keittiö 22)
Parsaa Hollandaise ja pecorinojuustoa / L, G (13 €)
***
Päivän kalaa, valkoista parsaa ja mäti-voikastiketta / L, G (32 €)
Raparperia ja marenkia / L, G (10 €)
Annokset saatavilla myös erikseen
Teethän pöytävarauksen ennakkoon.
Parsaviikot 22.4.-10.5.ma–to 16–22 (keittiö 21)pe–la 16–23 (keittiö 22)
M = maidoton / L = laktoositon / VL = vähälaktoosinen / G = gluteeniton / V = vegaaninen
Lisätietoa ruoista ja ruokien allergeeneistä saat ravintolan henkilökunnalta.