Parsaviikot 2025 – Espoo, Matinkylä

Palaamme parsaviikkojen ääreen jälleen keväällä 2025.

Ravintola Frejassa vietetään parsaviikkoja 22.4.-10.5.

Parsamenu on tarjolla à la carten aukioloaikoina:
ma-to 16–22 (keittiö 21)
pe-la 16–23 (keittiö 22)

Kolmen ruokalajin parsamenu
50 € / hlö

Parsaa Hollandaise ja pecorinojuustoa / L, G (13 €)

***

Päivän kalaa, valkoista parsaa ja mäti-voikastiketta / L, G (32 €)

***

Raparperia ja marenkia / L, G (10 €)

Annokset saatavilla myös erikseen

Teethän pöytävarauksen ennakkoon.

Parsaviikot 22.4.-10.5.
ma–to 16–22 (keittiö 21)
pe–la 16–23 (keittiö 22)

M = maidoton / L = laktoositon / VL = vähälaktoosinen / G = gluteeniton / V = vegaaninen

Lisätietoa ruoista ja ruokien allergeeneistä saat ravintolan henkilökunnalta.

Parsa-annos Ravintola Frejassa
Viinilasien kilistely
Ravintola Frejan parsaviikot
Kuohuviini ja kukat pöydällä