Parsaviikot 2025 – Espoo, Matinkylä

Palaamme parsaviikkojen ääreen jälleen keväällä 2025.

Kevään ehdoton herkku on tietenkin parsa, ja Frejassa vietetäänkin parsaviikkoja 23.4.–11.5.

Parsamenu on tarjolla à la carten aukioloaikoina:

ti–to 16–22 (keittiö 21)
pe–la 16–23 (keittiö 22)

Kolmen ruokalajin parsamenu
50 € / hlö

Parsaa Hollandaise ja pecorinojuustoa / L, G (13€)

***

Savustettua merilohta, valkoista parsaa ja mäti-voikastiketta / L, G (32€)

***

Raparperia ja lehtikuohua / L, G (10€)

Annokset saatavilla myös erikseen

Teethän pöytävarauksen ennakkoon.

Parsaviikot 23.4.–11.5.
ti–to 16–22 (keittiö 21)
pe–la 16–23 (keittiö 22)

M = maidoton / L = laktoositon / VL = vähälaktoosinen / G = gluteeniton / V = vegaaninen

Lisätietoa ruoista ja ruokien allergeeneistä saat ravintolan henkilökunnalta.

Parsa-annos Ravintola Frejassa
Viinilasien kilistely
Ravintola Frejan parsaviikot
Kuohuviini ja kukat pöydällä